BLOG


De eerste weken op de academie zijn verstreken. De afdeling vrije grafiek is wel heel bijzonder. De stappen van het proces van diepdruk; film, drukplaat, afslaan en drukken heb ik nu een aantal keren gedaan. Het afslaan, het verwijderen van de inkt van de drukplaat, daar komt wel heel wat bij kijken.
Nu ga ik met minder begeleiding de foto van de DS spiegel overdragen naar film en hele proces uitvoeren tot de uiteindelijk druk. Een 5-tal curven heb ik met ondersteuning van Dicky kunnen maken. Nu even vakantie en dan weer verder….

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s